Jouw arbeidsrecht specialist
 

Mijn diensten voor werknemers


Ontslag

Heeft jouw werkgever jou een beëindigingsovereenkomst aangeboden? 

Heb je een negatieve beoordeling gehad en wordt je in een verbetertraject gezet? 

Zomaar twee voorbeelden waarmee jij als werknemer te maken kan hebben. 

Ik heb veel ervaring met het begeleiden van werknemers en kan voor jou echt het verschil maken in jouw (ontslag)zaak. 

Ben je rechtsbijstand verzekerd? Geen probleem! 

Mijn kosten worden vaak vergoed door de werkgever, zodat jij uiteindelijk geen kosten hebt. En daarnaast ben ik er voor jou! Betrokken en altijd bereikbaar!Eenzijdige wijziging van arbeidsvoorwaarden

Word je zomaar geconfronteerd met een functiewijziging? Heeft jouw werkgever besloten dat je op een andere locatie moet gaan werken? Dat kan voor jou behoorlijk vervelend zijn. Een werkgever is gebonden aan wettelijke regels voor het doorvoeren van een eenzijdige wijziging van arbeidsvoorwaarden. Ik kan voor jou beoordelen of de werkgever zich aan deze regels houdt en/of jij de wijziging moet accepteren.


Non-concurrentiebeding, relatiebeding en anti-ronselbeding

Heb je een aanbod gehad van een concurrerende onderneming? Wil je graag voor jezelf gaan beginnen, maar ben je gebonden aan een concurrentie- en/of relatiebeding? Dit kan je afschrikken, zeker als een werkgever jou hieraan probeert te houden. In de praktijk komt het echter geregeld voor dat het concurrentie- en/of relatiebeding dat in de arbeidsovereenkomst is opgenomen, niet voldoet aan de wettelijke vereisten. Ik kan dit voor jou beoordelen, zodat je weet waar je aan toe bent. En is er toch sprake van een rechtsgeldig concurrentie- en/of relatiebeding? Dan bekijk ik welke mogelijkheden er zijn om jouw doel te bereiken!
Ziekte en arbeidsongeschiktheid

Ben je op dit moment arbeidsongeschikt? Krijg je het gevoel dat je door jouw werkgever niet serieus wordt genomen of wordt opgejaagd om te re-integreren? Ben je het niet eens met het advies van de bedrijfsarts? Laat je hierin vooral niet onder druk zetten en laat mij met jou meekijken. Het zou zonde zijn als je verkeerde stappen zet die jouw herstel negatief beïnvloeden. Ik ben er voor jou!Arbeidsconflict

Ga je niet meer met plezier naar jouw werk? Heb je geen vertrouwen meer in jouw werkgever? Loop je tegen de situatie aan dat je een verschil van mening hebt met jouw werkgever over bepaalde zaken. Uiteraard wil je hier zo snel mogelijk uit komen, omdat het je werkplezier negatief beïnvloedt. Samen met jou kan ik kijken naar mogelijke oplossingen waarbij rekening wordt gehouden met juridische (on)mogelijkheden.

 

Klik hier voor contact
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn