Jouw arbeidsrecht specialist
 

Arbeidsrecht jurist

Heb je een vraagstuk op het gebied van ontslag, arbeidsconflicten of arbeidsongeschiktheid en wil je gebruikmaken van deskundige ondersteuning? In verschillende arbeidsgerelateerde situaties en arbeidsvraagstukken is een gespecialiseerde arbeidsrecht jurist onmisbaar. Als arbeidsrecht jurist  kan ik je ondersteunen bij allerlei arbeidsrechtelijke vraagstukken. Met een toegankelijke en betrokken aanpak vinden we een oplossing voor ieder arbeidsconflict. Mijn diensten als arbeidsrecht jurist zijn voor zowel werkgevers als werknemers beschikbaar.


Mijn dienstenEen persoonlijke aanpak


Als arbeidsrecht jurist ga ik altijd voor een persoonlijke aanpak. Jouw belang staat bij mij voorop. Ik geef een deskundige, professionele  en vooral betrokken ondersteuning bij allerlei arbeidsrecht vraagstukken. Met mijn ruime ervaring ga ik accuraat te werk voor het maximale resultaat, zonder jouw belang uit het oog te verliezen. Ik vind jouw ervaring zeer belangrijk en heb dan ook goede ervaringen en beoordelingen van mijn eerdere klanten. Om mijn diensten als arbeidsjurist voor iedereen betaalbaar te maken werk ik efficiënt, accuraat en met een goede prijs-kwaliteitverhouding.


Ervaringen van cliëntenAfbeelding bespreking contract


Ontslagrecht, arbeidsongeschiktheid en arbeidsconflicten

Binnen arbeidsrecht ben ik als jurist gespecialiseerd in ontslagrecht, arbeidsongeschiktheid en arbeidsconflicten. Dreig je ontslagen te worden, ben je arbeidsongeschikt of heb je een discussie met je werkgever of jouw functioneren dan wil je weten waar je juridisch recht op hebt; bijvoorbeeld een ontslagvergoeding of transitievergoeding. Met mijn ruime ervaring in het begeleiden van werknemers kan ik een verschil maken in jouw ontslagzaak. Hierbij worden de kosten bovendien vaak vergoed door de werkgever.

Ook op het gebied van arbeidsongeschiktheid en re-integratie kun je bij mij terecht. Door arbeidsongeschiktheid zou het kunnen dat je werkloos bent of raakt  of dat je tijdens je reintegratie veel druk ervaart vanuit je werkgever. Dat kan tot veel extra stress leiden. Ik kan je hierbij ondersteunen.

Ook werkgevers kunnen bij mij terecht bij kwesties rondom ontslagrecht, zieke werknemers en/of arbeidsconflictenIk geef deskundig advies over het opstellen van een arbeidscontract en de eventuele beëindiging daarvan. Tevens kan ik ondersteunen bij geschillen rondom het concurrentiebeding.


Arbeidsrecht jurist

Heb je een arbeidsrechtelijk vraagstuk en ben je op zoek naar een betrouwbare arbeidsrecht jurist voor zowel werkgevers als werknemers? Neem dan gerust contact met mij op, ik help jou graag! Mijn diensten als arbeidsjurist zijn in veel gevallen kosteloos voor de werknemer: de kosten worden vaak vergoed door de werkgever. Voor zowel werkgevers als werknemers ben ik beschikbaar als arbeidsrecht jurist. Heb je een rechtsbijstandverzekering, dan kan ik jou in sommige gevallen kosteloos bijstaan. Vul het contactformulier in op mijn website en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn