Jouw arbeidsrecht specialist
 

Arbeidsjurist

En dan dreigt zomaar ontslag, dreigt arbeidsongeschiktheid of krijgt u te maken met zoiets als re-integratie. Op de werkvloer is bovendien zomaar een arbeidsconflict geboren. Het zijn vaak uiterst vervelende zaken die u bepaald niet in de koude kleren gaan zitten. Bovendien zijn het zeer belangrijke zaken, waarbij juridische ondersteuning vaak gewenst en ook gewoon noodzakelijk is. 


Mijn diensten


Betrouwbaar, toegankelijk en laagdrempelig

Arbeidsjurist

Als geen ander weet ik hoeveel impact dergelijke zaken kunnen hebben. Het voelt alsof de toekomst instort en u maakt u grote zorgen. Slapeloze nachten zijn aan de orde van de dag en u heeft geen idee hoe u nog uit deze uitzichtloze situatie komt. In dergelijke gevallen kunt u altijd op mij rekenen. Bestaande klanten noemen mij iemand die staat voor persoonlijk contact, toegankelijk en laagdrempelig. In mij vindt u een betrouwbare partner die u bij alles op het gebied van arbeidsrechtelijke vraagstukken terzijde kan staan. Bovenal vindt u in mij een betrokken jurist die er alles aan zal doen om u te helpen en om tot een voor u aanvaardbare situatie te komen.


Ik kan u als arbeidsjurist op de best denkbare wijze van dienst zijn 

Juist in een dergelijke lastige periode vol vraagtekens kan ik u als arbeidsjurist op de best denkbare wijze van dienst zijn. Het feit dat ik jurist ben en geen advocaat betekent dat u te maken krijgt met een menselijk tarief. Of anders; in mij als arbeidsjurist heeft u het perfecte alternatief voor het in de arm nemen van een advocaat gevonden. Ik ben actief in de regio Breda en ben eerlijk, denk met u mee en uw belangen staan bij mij altijd voorop.


Ervaringen van cliënten
Rust en vertrouwen in de goede afloop 

U kunt een beroep op mij doen bij alle arbeidsrechtelijke vraagstukken en conflicten, waarbij ik gespecialiseerd ben in met name ontslagrecht, arbeidsongeschiktheid en arbeidsconflicten. Na eerst persoonlijke contact te hebben gehad stippel ik samen met u een te volgen strategie uit teneinde het maximale er voor u uit te halen en de voor u beste oplossing te vinden. Dat geeft u rust en vertrouwen in een goede afloop. 


Ervaring en expertise zijn echt een vereiste om tot een goed resultaat te komen

Het is in genoemde situaties overigens altijd verstandig een beroep te doen op een specialist in juridische dienstverlening. Alleen komt u er vaak niet uit en om tot een goede oplossing te komen is expertise en ervaring echt een vereiste. 


Neem contact op


E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn