Jouw arbeidsrecht specialist
 

Ontslagspecialist

U hoopt er uiteraard nooit mee te maken te krijgen, maar toch is het aan de orde van de dag. Dat betekent dat u ook zomaar te maken kunt krijgen met ontslag of dreigend ontslag. Dat kan allerlei oorzaken hebben. Belangrijk is dan de rust te bewaren en te kiezen voor juridische dienstverlening. Alleen dan kan er gewerkt worden aan een oplossing die u tevreden kan stellen. Ik kan u op alle arbeidsrechtelijke vraagstukken en conflicten prima van dienst zijn en heb me gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met ontslagrecht, arbeidsongeschiktheid en arbeidsconflicten. 


Mijn diensten


Ontslagspecialist

De ontslagspecialist hanteert nog menselijke tarieven

Dreigt er ontslag of heeft u ontslag gekregen en bent u woonachtig in de regio Breda? Doet u dan vooral een beroep op mijn diensten als arbeidsjurist. Ik kan u op prima wijze van dienst zijn en hanteer daarvoor nog menselijke tarieven. Mocht u al eens te maken hebben gehad met zoiets als ontslag, dan weet u ongetwijfeld hoeveel impact dit kan hebben op uw leven. Slapeloze nachten zijn aan de orde van de dag en u ziet uw toekomst letterlijk uiteenspatten. Veel mensen zien het niet meer zitten en zitten letterlijk in zak en as. Juist daarom is het verstandig juridische ondersteuning in te schakelen. Dat geeft u rust.

Meer over mij

Ik maak graag persoonlijk kennis met u

Persoonlijk contact is voor mij als ontslagspecialist erg belangrijk. Ik wil graag echt kennis met u maken om mijn werk als ontslagspecialist zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Daarnaast durf ik mijzelf betrouwbaar, eerlijk en betrokken te noemen en in mij treft u iemand aan bij wie u gemakkelijk uw verhaal kwijt kunt. En ook dat is uitermate belangrijk als u zich in een dergelijke situatie bevindt. Uw leven staat even op de kop en u durft niet naar de toekomst te kijken. Juist dan is het goed om te kunnen vertrouwen op mij als ontslagspecialist. Want zeker in deze situaties zoekt u naar vertrouwen en wilt u graag uw verhaal en gevoelens kwijt. Wat dat betreft ben ik behalve uw ontslagspecialist ook uw luisterend oor en vertrouwenspersoon.


Het beste alternatief voor de dure advocaat

Ontslagrecht, arbeidsongeschiktheid en arbeidsconflicten gelden als mijn specialiteit, maar u kunt eigenlijk voor alle arbeidsrechtelijke vraagstukken en conflicten een beroep op mij doen. Ik als ontslagspecialist geldt als hét beste alternatief voor de dure advocaat, maar kan u wel dezelfde ervaring en expertise bieden. Samen gaan we een strategie en een plan van aanpak uitstippelen om de voor u beste oplossing te vinden.


Neem contact op
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn