Jouw arbeidsrecht specialist
 

Juridisch advies Breda

Stel u wordt zomaar op een dag geconfronteerd met ontslag of er ontstaat een conflict op de werkvloer. Stel u raakt arbeidsongeschikt of stel dat u in een situatie terecht komt waarin de re-integratie maar niet op gang wil komen. In dergelijke gevallen hebt u dringend behoefte aan juridisch advies in Breda. Alleen dan kan een impasse doorbroken worden. Genoemde zaken zijn bovendien te belangrijk om zelf een poging te doen om dit op te lossen.


Mijn diensten


Emoties en het behartigen van uw belangen 

Uw toekomst stort in als u ontslag heeft gekregen of anderszins met een conflict op de werkvloer te maken krijgt, Alles wat zeker leek, blijkt dat toch niet te zijn. Dat roept emoties op. U kunt vaak niet eens helder nadenken, terwijl u toch graag uw belangen zo goed mogelijk wilt behartigen. Bent u woonachtig in de regio Breda? Kies dan voor het beste juridisch advies in Breda.


U kunt bij mij terecht voor alle arbeidsrechtelijke vraagstukken en conflicten

Juridisch advies Breda

Als jurist kan ik u prima van dienst zijn. Dat kan voor alle arbeidsrechtelijke vraagstukken en conflicten en in het bijzonder voor zaken die te maken hebben met ontslagrecht, arbeidsongeschiktheid en arbeidsconflicten. Laatstgenoemde onderwerpen gelden als mijn specialiteit. Aan ervaring en expertise geen gebrek, zoals ik mij ook toegankelijk, laagdrempelig en betrouwbaar durf te noemen. Ik spiegel u altijd de situatie voor zoals die is en doe mijn werk eerlijk en betrokken. Ik ben daarnaast uw luisterend oor en iemand aan wie u gemakkelijk uw verhaal kwijt kunt. 


Voordeel van mijn juridisch advies in Breda is dat u bij mij als jurist nog menselijke tarieven krijgt. Dit in tegenstelling tot veel advocaten die wel heel erg hoge uurtarieven hebben tegenwoordig. Bovendien krijgt u als u voor mijn diensten kiest ook gewoon uitstekend juridisch advies, maar dan wel tegen een betaalbare prijs. In mijn optiek moet namelijk iedereen de kans krijgen juridische ondersteuning in te schakelen. 

Ervaringen van cliënten


Bepalend voor uw toekomst en dus verdienen ze het beste juridisch advies in Breda

Zaken als ontslag en arbeidsongeschiktheid kunnen bepalend zijn voor uw toekomst. Die verdienen dus het beste juridische advies in Breda. Met mij als ontslagspecialist en arbeidsjurist aan uw zijde doemt er vanzelf weer licht op aan de op dat moment voor u donkere horizon. Dat gaan we bewerkstelligen door samen een plan uit te stippelen. En dat doen we niet eerder dan dat we persoonlijk contact gehad hebben. Want ook aan persoonlijk contact hecht ik grote waarde. 


Neem contact op
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn